✓ Ilmainen toimitus ja väliaikainen 50%: n alennus!

Käyttöehdot

Toimitusaika
Meillä on kaikki esillä olevat tuotteet etävarastossamme, joten toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Lähetämme tilauksia aina saapuvassa järjestyksessä. Myynnissä, syntymäpäivissä tai vastaavissa voi siten olla pidempi toimitusaika. Tämä ilmoitetaan sivulla.

Tilaaminen ja maksu
Kaikki verkkosivustollamme näkyvät hinnat euroina.
Hinnat ovat päivittäisiä hintoja.

Tilaushetken hinta on sovellettava hinta ostokselle. Pidätämme oikeuden tehdä tulostusvirheitä, hintavirheitä, alv- ja veromuutoksia sekä loppuunmyytyjä tavaroita ja toimitusvirheitä toimittajiltamme.

Tilaus
Kun olet tehnyt tilauksen, saat verkkovahvistuksen. Jos et saa tätä vahvistusta tunnin kuluessa, ota yhteyttä meihin. Saat myös uuden sähköpostin samana päivänä kun tilauksesi lähetetään. Kun ostat kanssamme, sopimukset tehdään tanskaksi. Jos haluat saada uuden kopion tilauksesi vahvistuksesta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@woovy.fi

Maksu
Tarjoamme useita maksutapoja. Turvallisin ja kaikille asiakkaille suosittelemamme maksutapa on maksaa maksukortilla. Hyväksymme seuraavat korttityypit :. Visa / Dankort. Näimme . Visa Electron. MasterCard. MasterCard-veloitus. Maestro. Rahat nostetaan tietysti vasta, kun tilaus lähetetään.

Verkkomaksu kortilla
Sähköisellä maksukortilla maksettaessa summa vähennetään vasta, kun tavarat on lähetetty. Maksu suoritetaan suojatulla ja salatulla SSL (Secure Socket Layer) -yhteydellä. Tämä tarkoittaa, että ulkopuoliset eivät voi lukea korttisi tietoja. Kun ostat pankkikortilla, pidätämme oikeuden tarkistaa, että annetut henkilökohtaiset tiedot ovat oikeita. Voimme kirjoittaa maksetun summan milloin tahansa - jos esim. tuote on loppuunmyyty tai sitä ei haluta joka tapauksessa. Turvallisuussyistä emme kuitenkaan voi KOSKAAN lisätä hyväksyttyä määrää.


Palautus ja peruuttamisoikeus
Kun ostat Woovy, sinulla on 30 päivän peruutusoikeus, jossa voit ilmoittaa meille valitettavasti ostoksesta ja palauttaa tuotteen meille. Peruutusoikeus alkaa tuotteen vastaanottopäivästä. Jos määräaika päättyy yleisenä vapaapäivänä, lauantaina, sunnuntaina, perustuslain päivänä, jouluaattona tai uudenvuodenaattona, määräaikaa jatketaan seuraavaan työpäivään. Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiasta meille selkeällä sähköpostiviestillä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Saatuaan voit käsitellä tavaroita vain tavalla, jonka avulla voit määrittää tavaroiden luonteen, niiden ominaisuudet ja tavan, jolla ne toimivat. Olet vastuussa vain tuotteen arvon heikkenemisestä, joka johtuu muusta käsittelystä kuin mitä on välttämätöntä tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan määrittämiseksi. Toisin sanoen - tuotetta voidaan kokeilla samalla tavalla kuin jos kokeilet sitä fyysisessä myymälässä. Jos tuotetta on kokeiltu, pidämme yllä kuvatun lisäksi sitä "käytettynä", mikä tarkoittaa, että jos peruutat ostoksen, saat takaisin vain pienen osan tai ei mitään ostomäärästä tuotteen kaupallisesta arvosta riippuen. Katsomme, että käytetyillä tavaroilla ei ole markkina-arvoa. Puhtaasti palautetun / vaihdettavan tuotteen osalta palautuksen kustannukset kertyvät sinulle - maksamme vastineeksi siitä, että uusi vaihdettu tuote lähetetään sinulle uudelleen. Olet vastuussa tuotteesta aiheutuvasta riskistä tuotteen toimittamisesta ja palauttamisen yhteydessä olet vastuussa tuotteen asianmukaisesta pakkaamisesta. Et voi katua yksinkertaisesti kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta ilmoittamatta siitä meille samalla selkeästi.

Valitus
Tietenkin 24 kuukauden valitusoikeus myönnetään ostolain mukaisesti. Mikä tarkoittaa, että voit joko korjata, vaihtaa, rahat takaisin tai alentaa hintaa tilanteesta riippuen. Tuotteen vahingoittuminen asiakkaan virheellisen käsittelyn seurauksena ei kuulu valitusoikeuden piiriin. Virheitä ja virheitä koskevat valitukset on ilmoitettava Woovy kohtuullisen ajan kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Tässä korkeintaan kaksi kuukautta pidetään kohtuullisena ajankohtana, ellei toisin ole sovittu. Jos valitus on perusteltu, hyvitämme tietysti (kohtuulliset) toimituskulusi. Tarvitsemme seuraavat tiedot palautettaessa tuotteita. Ilmoita asiasta meille mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Merkintä! Emme hyväksy postilähetyksiä. postiennakko tai vastaava. Muista, että tuote on aina palautettava asianmukaisessa pakkauksessa.

Ota meihin yhteyttä
Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit tehdä sen sähköpostitse: info@woovy.fi

Tietosuojakäytäntö
Emme myy jälleen henkilökohtaisia ​​tietoja emmekä välitä henkilötietojasi muille. Nämä rekisteröidään vain asiakasluetteloon. Voit halutessasi poistaa tietosi milloin tahansa. Tarvitsemme seuraavat tiedot, jotta voit tehdä sopimuksen kanssamme osoitteessa woovy.fi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteröimme henkilötietosi, jotta voimme toimittaa tuotteen sinulle oikein. Henkilötiedot rekisteröidään wooy.fi-sivustossa ja niitä säilytetään enintään viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Kun henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään verkkosivustomme kautta, varmistamme, että ne tehdään aina antamalla nimenomainen suostumuksesi, jotta sinulle ilmoitetaan tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja miksi. Woovy.fi-sivuston johtajalla ja työntekijöillä on pääsy sinuun tallennettuihin tietoihin. Emme tallenna asiakastietoja salattuina. Emme välitä asiakastietoja salattuina. Rekisteröityneenä sivustolle woovy.fi sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Sinulla on nämä henkilötietolain mukaiset oikeudet, ja niihin liittyvät tiedustelut ohjataan osoitteeseen woovy.fi sähköpostitse: info@woovy.fi

Keksit
Sivustolla woovy.fi evästeitä käytetään verkkosivuston ja sen toimivuuden optimointiin ja siten vierailun tekemiseen mahdollisimman helpoksi. Voit poistaa evästeet tietokoneeltasi milloin tahansa. Kuinka tämä tehdään, riippuu selaimestasi.

Liiketoiminta:

TVT

CVR-numero 74000039

100% tyytyväisyystakuu
Ilmainen toimitus
Seuraa tilaustasi
24/7 Asiakaspalvelu