✓ Ilmainen toimitus ja väliaikainen 50%: n alennus!

Palautus

Jos tuotteesi ei toimi oikein tai on viallinen, ota meihin yhteyttä ja lähetämme korvaavan tuotteen.

Postituskulut

Olet vastuussa palautuksen omien lähetyskustannusten maksamisesta. Toimituskuluja ei palauteta.

Jos lähetät yli 60 euron lähetystä, harkitse kuljetusvakuutuksen ostamista ja jäljitettävän lähetyspalvelun käyttöä.

Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiasta meille selkeällä sähköpostitse 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Saatuaan voit käsitellä tavaroita vain tavalla, jonka avulla voit määrittää tavaroiden luonteen, niiden ominaisuudet ja tavan, jolla ne toimivat. Olet vastuussa vain tuotteen arvon heikkenemisestä, joka johtuu muusta käsittelystä kuin mitä on välttämätöntä tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan määrittämiseksi. Toisin sanoen - tuotetta voidaan kokeilla samalla tavalla kuin jos kokeilet sitä fyysisessä myymälässä. Jos tuotetta on kokeiltu, pidämme yllä kuvatun lisäksi sitä "käytettynä", mikä tarkoittaa, että jos peruutat ostoksen, saat takaisin vain pienen osan tai ei mitään ostomäärästä tuotteen kaupallisesta arvosta riippuen.

Katsomme, että käytetyillä tavaroilla ei ole markkina-arvoa. Puhtaasti palautetun / vaihdettavan tuotteen osalta palautuksen kustannukset kertyvät sinulle - maksamme vastineeksi siitä, että uusi vaihdettu tuote lähetetään sinulle uudelleen.

Olet vastuussa tuotteesta aiheutuvasta riskistä tuotteen toimittamisesta ja palauttamisen yhteydessä olet vastuussa tuotteen asianmukaisesta pakkaamisesta. Et voi katua yksinkertaisesti kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta ilmoittamatta siitä meille samalla selkeästi. Paluuosoite on: Kraaivenstraat 23-21, 5048AB Tilburg, Alankomaat. Emme hyväksy paluupaketteja, jotka lähetetään ilman toimitusta tai pakettiliikkeisiin. Järjestä palautuksesi etukäteen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: info@woovy.fi.
100% tyytyväisyystakuu
Ilmainen toimitus
Seuraa tilaustasi
24/7 Asiakaspalvelu